Blåstolen hjelper sine kunder med å bygge fleksible og nyttige nettsteder som er lette å vedlikeholde. Blåstolen leverer løsninger basert på Plone, et kraftig, sikkert og åpent webpubliseringssystem. Se noen eksempler fra våre kunder nederst på siden.

Utvikling og tilpasning

Vi er en servicebedrift med fokus på kontinuerlig oppfølging, support og vedlikehold for våre kunder. Vi støtter opp om dyktige nettredaktører og entrepenører og bistår dem med god ekstern og intern kommunikasjon på nett.

 

Plone

Plone er et webpubliseringssystem (CMS/ Content Management System) for websider, intranett, portaler og prosjektsamarbeid på Internett. Plone er av verdens mest utbredte CMS, og et av de klart viktigste fri-programvaresystemene. Plone er tilgjengelig på over 40 språk, og er støttet av over 300 løsningsleverandører i 57 land.

Plone brukes av:

 

Oslo Katolske Bispedømme

Nettside hvor forsiden gir redaksjonen veldig fleksibilitet på layout og innhold. Spesiell funksjonalitet inkluderer en egen helgendatabase, dagens lesning og liturgisk kalender. Nettsiden er oppgradert til Plone 5 og bruker Mosaic for layout av forsider og noen undersider.

http://www.katolsk.no

 

 

Nortek AS

Nortek er en avansert teknologibedrift som leverer oceanografisk måleutstyr, herunder doppler-skannere for bruk under vann. Nortek har kontorer over hele verden med hovedkontor og produksjon i Sandvika. Spesiell funksjonaltiet inkluderer support-forum og flerspråklig setup som gjør at alle bedriftens lokalkontorer får egne nettsteder.

http://www.nortek-as.com

 

Aibel

Aibel er et stort oljeservice-selskap som bruker nettsiden til informasjon, markedsføring og rekruttering. Spesiell funksjonalitet inkluderer database over ledige stillinger sykronisert med bedriftens HR-system.

http://aibel.com/no