intranett.no er en intranettplattform i nettskyen som lar deg og dine kolleger samarbeide digitalt, dele informasjon og finne den raskt når dere trenger den — på en enkel og trygg måte.


Intranett.no er en abonnementstjeneste. Kunden slipper bekymringer knyttet til drift, sikkerhetskopiering, lisensavtaler, maskinvare, brannmurer og alt det som vanligvis følger med IT-systemer.

Kontakt oss og få mer informasjon om tjenesten:
 +47 99704007

 

Enkel standardløsning eller  kundetilpasset løsning

Blåstolen leverer både enkle standardløsninger og skreddersydde løsninger for intranett, alt ut fra kundens behov. Vi kan hoste (drifte) nøkkelferdige intranett på intranett.no eller internt hos kunden. Vi utfører support og vedlikehold for alle løsninger vi leverer.

 

Funksjonalitet

Kjent redigerings-grensesnitt

Skriv tekst rett inn i intranettsidene og rediger tekst med kjente brukergrensesnitt. Like enkelt som tekstbehandlingsprogrammene du bruker til daglig.

Del raskt og effektivt

Publiser på intranettet og la kolleger få tilgang til å lese eller redigere. Intranett.no kan også nåes hjemmefra eller fra hytta, med pc eller mobil (uten kompliserte VPN-løsninger).

Finn lett frem med søk

Raskt og effektivt søk gjør at det blir enkelt og greit å finne igjen sider og dokumenter, uten å måtte bruke tid på å lete. Alle dokumenter og sider er automatisk indeksert i den innebygde søkemotoren, og kan finnes igjen på et øyeblikk.

Uovertruffen sikkerhet

Med finkornet adgangskontroll, 256-bits-kryptering hele veien, kontinuerlig sikkerhetskopiering og innebygget viruskontroll er intranett.no et trygt og sikkert sted å lagre dataene dine.

Alt er på norsk

Hele grensesnittet til intranett.no er på norsk.

Plone og fri programvare

intranett.no er bygget på Plone, en av verdens mest utbredte og anerkjente intranettplattformer. Plone brukes av organisasjoner som FN, Universitetet i Oxford, Forbrukerrådet, Elkjøp og Nokia.